Contactformulier

Je moet op de knop 'Contribute' klikken (in de rechterbovenhoek) om een bericht bij te dragen. Vergeet niet om de hele beschrijving van de blog te lezen, want er is veel waardevolle informatie. Ik ben op zoek naar hulp om deze blog te schrijven. Mijn belangrijkste motivatie is om de bladwijzers functie van de Chrome-browser te bevorderen en om het beschikbaar te maken op alle grote platforms. Ik heb verschillende projecten die veel aandacht van een team vereisen, dus mijn vaardigheden zijn min of meer beperkt. Hiervoor heb ik een toegewijd persoon nodig met jarenlange ervaring in het veld en een goede kennis van de technische dingen. Ik zal blij zijn om de juiste hulp te bieden. Om een bericht bij te dragen aan de blog, u een korte beschrijving van uw blog indienen en hoe u een bladwijzersfunctie voor uw website maken.

Als je contact met me wilt opnemen of vragen wilt stellen, neem dan contact met mij op via Twitter. Ik lees al mijn e-mails, dat is waarom ik krijg zo veel verkeer.

Ook krijg ik niet te slapen 's nachts, tenzij het een lange en saaie dag met geen e-mail antwoorden. Ik hoop deze week productiever te zijn. Ik zal het doen van een volledige herziening van de laatste boeken op de lijst deze week, maar tot dan, geniet van deze, de beste bladwijzers lijst in de wereld. Ik heb niet eens het gevoel om Google te gebruiken in deze reviews, want ik heb net tot nu toe in staat geweest om veel van de informatie die er zijn te gebruiken, maar ik heb ervoor gezorgd dat zo veel nuttige informatie als ik kan. Ik zal ook met behulp van deze site om reviews van elk boek post.

Openingstijden